
Kuchaná ryba
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Cejn velký je kaprovitá ryba vyznačující se vysokým tělem. V rybnících je chován jako doplňková ryba.
Cejn má chutné bílé maso s velkým obsahem drobných kostí, proto se často dále zpracovává například do rybích karbanátků.
Živý cejn velký je dodáván pro zarybnění sportovních revírů. Dostupnost této ryby je od října do března. Ve stejném období je možno dodat i chlazené kuchané cejny.
Tržní cejn velký se prodává ve váze od 0,3 kg.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Cejn velký - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2019 u certifikovaných prodejců.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Díky výlovům třeboňských rybníků na podzim 2018 dojde k rozšíření sortimentu sladkovodních ryb na prodejnách.
Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprVnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Váhové kategorie tržních ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.