
Podkovy
Klasické porcování ryb na podkovy.
Uzená ryba je vhodná pro přímou konzumaci, tepelné úpravy i přípravu pokrmů studené kuchyně. Uzení ryb je prováděno na zpracovně ryb v Třeboni nebo v Jesenici u Chebu.
Výrobky dodáváme buď volně ložené nebo vakuované.
Uzené podkovy vyrábíme z kapra, amura, tolstolobika, sumce a úhoře. V celku se udí maréna, pstruh a v případě dostupnosti lín.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2019 u certifikovaných prodejců.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Díky výlovům třeboňských rybníků na podzim 2018 dojde k rozšíření sortimentu sladkovodních ryb na prodejnách.
Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Prodej čerstvých ryb v Praze zajišťují sádky Lahovice.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Komentáře
Jiří - #
Je mi 65 let a pamatuji rybí prodejnu a jídelnu na Václavském náměstí u Vaňhů kde prodávali uzené halibudy a jiné ryby. Vždycky jíst veškerou uzenou rybu je paráda. A vůbec všechny ryby na všechny spůsoby.Přeji krásný den.
Komentář